Το παιχνίδι των κρυμμένων γεύσεων των αγαπημένων σνακ μικρών και μεγάλων αποδεικνύεται θησαυρός, μιας και όποιος βρει ποιες είναι οι νέες, μυστικές γεύσεις κερδίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000 ευρώ!

Έχουμε απολαύσει όλες τις γεύσεις των Lay’s, που δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους. Οι τελευταίες προτάσεις τους όμως, δεν είναι απλά νόστιμες είναι και μυστηριώδεις, μιας και οι συνταγές είναι μυστικές και το καλύτερο; Δίνουν πλούσια δώρα σε όποιους καταφέρουν να τις αποκωδικοποιήσουν.

_096

Οι νέες γεύσεις φέρουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου chef Έκτορα Botrini, άρα είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, ενώ το μόνο στοιχείο που έχουμε για να τις ανακαλύψουμε, είναι ότι βασίζονται σε πιάτα της διεθνής κουζίνας.

Βρες, λοιπόν, τις νέες γεύσεις των Lay’s στα ράφια των super markets και ξεκίνησε το παιχνίδι της “τυφλής γευσιγνωσίας” μόνος ή με τους φίλους σου. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και που ξέρεις μπορεί να είσαι ο επόμενος τυχερός!

Lay's_Μάντεψε τη γεύση new

Για την ακρίβεια, όσοι μαντέψουν σωστά το πιάτο μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10.000 ευρώ για κάθε γεύση. Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν κάθε εβδομάδα σε κλήρωση και κερδίζουν ταξίδια για Ρώμη, Παρίσι ή Βαρκελώνη.

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 31 Μαρτίου.

Τα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο έπαθλο είναι 3 και είναι πολύ απλά:

1.    Δοκιμάζεις τις 3 νέες, μυστικές, γεύσεις των Lay’s.
2.    Μπαίνεις στο site των Lay’s www.laysguess.gr, στη σελίδα τους στο Facebook www.facebook.com/LaysGreece ή στέλνεις SMS στο 54045 (0,31€ με ΦΠΑ) και λες σε ποιο πιάτο είναι βασισμένες.
3.    Μπαίνεις στην κλήρωση για 10.000 ευρώ ανά γεύση, καθώς και για ένα ταξίδι ανά εβδομάδα.

_070

Όσο για εμάς; Απολαύσαμε τις 3 νέες γεύσεις την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, στο κάλεσμα για δημοσιογράφους που πραγματοποίησαν τα Lay’s και η εταιρεία PepsiCo – Tasty Foods, στο Botrini’s restaurant. Ωστόσο, πέρα από τις εμπνευσμένες από τον Έκτορα Botrini γεύσεις των Lay’s, δοκιμάσαμε και τα εξαιρετικά πιάτα του, όπως το καταπληκτικό καρπάτσιο ξιφία και το κοτόπουλο ταντούρι με μπαχαρικά Ανατολής.

info
H συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω του site των Lay’s www.laysguess.gr στη σελίδα τους στο Facebook www.facebook.com/LaysGreece ή με SMS στο 54045 (0,31€ με ΦΠΑ).