Μπορεί να μην μας κάνει εντύπωση που η πιο αγαπητή φωτογραφία του Instagram αφορά φαγητό, ωστόσο δεν πρόκειται για ένα περίτεχνο πιάτο αλλά για ένα απλό αβγό, ολόκληρο με το τσόφλι του, σε ολόλευκο φόντο.

Ναι, στο σύμπαν των ιδιαίτερων φαγητών και ροφημάτων και των πιο περίεργων συνδυασμών γεύσεων και χρωμάτων που χωρούν σε πιάτα και ποτήρια, ένα απλό αβγουλάκι κατάφερε να κάνει το ρεκόρ και να είναι η φωτογραφία με τις περισσότερες καρδούλες στο Instagram αυτή τη στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) στις

Για την ακρίβεια, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 38 εκατομμύρια καρδούλες! Η επιτυχία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε ότι κατάφερε να εκθρονίσει από την πρώτη θέση μία από τις «βασίλισσες» των social media, την Kylie Jenner που κρατούσε για πολλούς μήνες την πρωτιά με τη φωτογραφία από το χέρι της νεογέννητης τότε κόρης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Η φωτογραφία του αβγού δημοσιεύτηκε στις αρχές Ιανουαρίου στον λογαριασμό @World_Record_Egg, που όπως μαρτυράει και το όνομα του είχε βάλει σκοπό να κάνει ρεκόρ. Όσο η ιστορία του γινόταν viral δε, τόσο αυξάνονταν και οι ακόλουθοι του και φυσικά οι καρδούλες.

Σύμφωνα με το site Buzzfeed (www.buzzfeednews.com), που αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με τον διαχειριστή του συγκεκριμένου προφίλ, η ψυχή πίσω από αυτή τη δημοσίευση και αυτό το ρεκόρ είναι η Henrietta, μία κότα από τη βρετανική ύπαιθρο! Η «Henrietta», λοιπόν, δήλωσε ότι είχε διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο Instagram και διαπίστωσε ότι Kylie Jenner βρισκόταν στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes. Το είδε συνεπώς ως πρόκληση να το ξεπεράσει και όπως φαίνεται τα κατάφερε.