Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Arla Protein ήταν χορηγός στο μεγαλύτερο αγώνα Ημιμαραθωνίου δρόμου στην Ελλάδα και θα είναι και για την επόμενη χρονιά, για το 2019, όπως δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της Arla Foods Hellas, Άντζελα Κοτρότσου.

Κατέκτησε μάλιστα και μία θέση στο βάθρο των νικητών με τον Γιώργο Σταμούλη που τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 5 χιλιόμετρα. Ήταν πολύ δυνατός ο τερματισμός με τρεις δρομείς να διεκδικούν την τρίτη θέση, την οποία κατέκτησε σχεδόν πάνω στο νήμα ο 20χρόνος Γιώργος Σταμούλης. Στις δηλώσεις του μάλιστα στην ΕΡΤ3 μετά τον αγώνα (που κάλυπτε ζωντανά τη διοργάνωση) ο αθλητής του Arla Protein, επισήμανε ότι η διαδρομή ήταν εξαιρετική και τον βοήθησε να κάνει αυτήν την κούρσα ο κόσμος που τον επευφημούσε στα τελευταία μέτρα αλλά και ο χορηγός του το Arla Protein .

Η πολυπληθής ομάδα του Arla Protein Running Team ξεπέρασε τους 100 δρομείς, ανάμεσα στους οποίους ήταν: ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Τρίαθλο και iron-man Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο πρωταθλητής στην κολύμβηση (με συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016) Δημήτρης Κουλούρης, ο τριαθλητής και iron-man Θάνος Δημάκης, η πρωταθλήτρια κολύμβησης Στέλλα Αλεξανδρίδου και ο διάσημος σεφ και μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου, αλλά και πολλοί ακόμη που έτρεξαν και στους δύο αγώνες με τη φανέλα του Arla Protein και χάρηκαν και τις δύο διαδρομές.

Από το χώρο στη ΔΕΘ που έγιναν οι εγγραφές, αλλά και στον τερματισμό με το περίπτερο που είχε στήσει, το Arla Protein πρόσφερε τη δυνατότητα να γευτούν όλοι οι συμμετέχοντες τα προϊόντα της σειράς να ανακτήσουν δυνάμεις για την προετοιμασία τους αλλά και μετά το μεγάλο αγώνα.

Tα προϊόντα Arla Protein με μια πλήρη προϊοντική σειρά που αποτελείται από ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους ‘πρωταθλητές’ της καθημερινότητας που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Φωτογραφίες: Άγγελος Ζυμάρας