Τα κρασιά και αποστάγματα των Ελλήνων οινοπαραγωγών που συμμετείχαν στη φετινή διεθνή έκθεση Prowein 2019, στη Γερμανία, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό, ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η έκθεση διεξήχθη στο Ντίσελντορφ από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου και εκεί είχε στηθεί το εθνικό περίπτερο του οργανισμού Enterprise Greece, όπου φιλοξενήθηκαν περίπου 100 οινοποιεία. Οι συμμετοχές από όλο τον κόσμο δε, ήταν σχεδόν 7.000 οινοποιεία, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 61.000.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λοιπόν, χιλιάδες ξένοι επισκέπτες κατέκλυσαν το περίπτερο της Enterprise Greece και δοκίμασαν τη μεγάλη ποικιλία κρασιών που παρουσιάστηκαν τόσο στο κεντρικό wine bar, όσο και στα περίπτερα των εκθετών, όπου παρουσίαζαν κρασιά παραγωγής τους. Παράλληλα, με στόχο την προβολή και των ελληνικών αποσταγμάτων, λειτούργησε επίσης και Spirits Bar, όπου Ελληνίδα sommelier εισήγαγε τους λάτρεις των οινοπνευματωδών ποτών στην εμπειρία του παλαιωμένου τσίπουρου και του δροσερού ούζου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ