Η νέα έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού οδηγεί σε κλείσιμο πολλές επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης. Ανάμεσα στα «διάσημα» λουκέτα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, είναι και το café Sénéquier του Σεν Τροπέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LE SÉNÉQUIER (@senequiersainttropez) στις

Το εμβληματικό café ανακοίνωσε την Πέμπτη 13 Αυγούστου ότι πρόκειται να κλείσει για 2 εβδομάδες, εξαιτίας δύο κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν μεταξύ των εργαζομένων του. Η διακοπή λειτουργίας λαμβάνει χώρα «έπειτα από εσωτερική απόφαση, για λόγους προφύλαξης και για να προστατευθούν το προσωπικό και οι πελάτες μετά την ανακάλυψη δύο κρουσμάτων Covid-19», διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Για τη διεύθυνση, είναι σημαντικό να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να προστατεύσουμε και να ελέγξουμε το σύνολο των ομάδων, ώστε να επιτραπεί η επαναλειτουργία με τη μεγαλύτερη ασφάλεια», αναφέρουν επίσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Personne n’est jeune après quarante ans mais on peut être irrésistible à tout âge” (Coco Chanel) | ‘Dame’ Joan Collins DBE, with Her Family (Cara Delevingne) & Friends (KARL LAGERFELD) #senequier #sttropez #france @iamanilton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LE SÉNÉQUIER (@senequiersainttropez) στις

Σημειώνεται ότι από το café Sénéquier, που βρίσκεται στο λιμάνι του Σεν-Τροπέ, έγινε ιδιαίτερα διάσημο όταν θαμώνας του ήταν η Μπριζίτ Μπαρντό, που το επισκεπτόταν τακτικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα». Οι Ματίς και Πικάσο, ο Καρλ Λάγκερφελντ, η Κέιτ Μος, η Βανέσα Παραντί, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ, περιλαμβάνονται ανάμεσα στους διάσημους πελάτες που έχουν καθίσει κατά καιρούς στα εμβληματικά κόκκινα τραπεζοκαθίσματα του.

Δείτε επίσης:
Σε ποιες περιοχές εστιατόρια και μπαρ θα κλείνουν στις 12 το βράδυ;

Η χωριάτικη σαλάτα «βασίλισσα» στην Covid εποχή

Κορωνοϊος: Εικονικός σερβιτόρος σε πιτσαρία στην Ισπανία