Η αμερικανική μπίρα Busch ξεκίνησε μία πρωτότυπη ενέργεια, προκειμένου να κινητοποιήσει τους καταναλωτές. Έστησαν ένα pop-up κατάστημα μέσα σε ένα δάσος και καλούν τον κόσμο να το βρει με έπαθλο, απεριόριστε μπίρες δια βίου!

Πριν ετοιμάσετε σακίδιο για να ψάξετε τη μπιραρία μέσα στα ελληνικά δάση, να σας πούμε ότι φυσικά το pop-up στήθηκε σε δάσος στις ΗΠΑ και η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Από την άλλη και στην Αμερική να είχατε σκοπό να ταξιδέψετε για να λάβετε μέρος, η νίκη και πάλι δεν ήταν σίγουρη, μιας και δεν κέρδιζε ο πρώτος που θα βρει το κατάστημα αλλά ο πιο τυχερός.

Για την ακρίβεια, όσοι κατάφερναν να ανακαλύψουν το pop-up κατάστημα της Busch μέσα στο δάσος, καλούνταν στη συνέχεια να συμπληρώσουν μία φόρμα για να μπουν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που θα πάρει μπίρες για μια ζωή.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν τα στοιχεία για να ανακαλύψουν το κρυφό κατάστημα, μέσω των social media της Busch, ενώ η εταιρεία -για να δείξει προφανώς ότι στόχος της δεν είναι μόνο η προβολή της και η αύξηση του κέρδους- ανακοίνωσε ότι θα κάνουν και μία μεγάλη περιβαλλοντική ενέργεια. Συγκεκριμένα, για κάθε έναν που θα ανακαλύπτει το pop-up κατάστημα, δεσμεύτηκαν να φυτεύουν και 100 δέντρα σε δάση.