Το εστιατόριο του Κεφαλαρίου που πριν από μερικούς μήνες έριξε αυλαία, επιστρέφει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε καινούρια τοποθεσία και με ανανεωμένο γευστικό προφίλ.

Με επικεφαλής τον χαρισματικό Μιχάλη Νουρλόγλου και μια αξιόλογη ομάδα στην κουζίνα το εστιατόριο, που την τελευταία πενταετία κέρδισε τις εντυπώσεις και βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το κλείσιμο ήταν προσωρινό, ότι θα μεταφερόταν και ότι θα επέστρεφε ανανεωμένο. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι ο νέος χώρος στέγασής του, που ανοίγει σε λίγες μέρες, βρίσκεται στην Τσακάλωφ, εκεί που συναντούσαμε παλιά το La Pasteria στο Κολωνάκι, ενώ- ως μετεξέλιξη του Abovo- θα διαφέρει σε αρκετά στοιχεία από αυτό του Κεφαλαρίου, κρατώντας όμως τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Ο σεφ μάλιστα ανακοίνωσε σχετικά: “Πριν από κάποιους μήνες σας αποχαιρέτησα μιας και το Abovo έριχνε τότε αυλαία. Βιάστηκα, όπως φάνηκε. Το ενδιαφέρον σας ήταν παραπάνω από συγκινητικό και αυτό δεν το ξεχρεώνω έτσι απλά. Η ζωή μας κρύβει όμως και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι ότι ανοίγουμε σε λίγες μέρες στο Κολωνάκι και έχουμε μεγάλη διάθεση για νέες ιστορίες. Χωρίς εσάς ασφαλώς, τίποτα δεν θα μπορεί να συμβεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θερμή σας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και την κριτική σας που με βελτίωσε. Σας (ξανα) περιμένω.”