Το γλυκό αρκουδάκι των Goody’s Burger House συνεχίζει και φέτος -για 16η χρονιά-, την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης, υποστηρίζοντας αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Στόχος τους να ενισχύσουν με τον απαραίτητο εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό, τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Α’ Παιδιατρική Κλινική.

Όπως αναφέρει ο κύριος Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s: «Το ArGOODaki συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια ενεργής προσφοράς και αγάπης για παιδιά. Από το 2002 έως και σήμερα έχουμε σταθεί δίπλα σε περισσότερα από 15.000 παιδιά, προσφέροντας πάνω από 4.000.000€ σε έργα και δράσεις αποκλειστικά αφιερωμένα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη». Από την πλευρά του Σωματείου, η Πρόεδρος κυρία Natasha Clive-Βρέκοσι, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το ArGOODaki των Goody’s Burger House ως αρωγό στο έργο μας, από το οποίο έχουν επωφεληθεί πάνω από 340.000 παιδιά έως σήμερα. Σκοπός του Σωματείου μας είναι η πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων, η άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και η αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας, μέσα από την αναβάθμιση και τον εξοπλισμό των Παιδιατρικών Τμημάτων των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Ελλάδος».

Εμείς πάλι, μπορούμε να ενισχύσουμε τη δράση του ArGOODaki με δύο τρόπους: είτε επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki (που συνοδεύεται από 5 συλλεκτικά δώρα: το διάσημο αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, παιδικό σετ φαγητού, κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών ή μαξιλαράκι στο σχήμα του αγαπημένου ήρωα argoodaki), είτε εκφράζοντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα ανανεωμένα emojis που βρίσκουμε στην εφαρμογή ArGOODaki emojis (διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store).