Με το ξεκίνημα της διάθεσης και μέσα σε λίγες μόνο μέρες το Lidl Plus βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία «Κορυφαίες Εφαρμογές», τόσο στο App Store, όσο και στο Google Play.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι Έλληνες καταναλωτές αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας μέρα το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς, καθιστώντας το απαραίτητο για τις καθημερινές τους αγορές.

Η Lidl Ελλάς αφουγκραζόμενη τις επιθυμίες των καταναλωτών, δημιούργησε μία εφαρμογή, μέσω της οποίας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά να απολαμβάνει προσφορές σε προϊόντα, να παρακολουθεί ηλεκτρονικά τις συναλλαγές του, αλλά και μία σειρά ακόμη λειτουργιών και προνομίων. Το Lidl Plus θα έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και περιεχόμενο με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, εδώ πως μέσω του Lidl Plus, η εταιρία θέλει να καλύψει δύο βασικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή: την ευκολία στις αγορές και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Και όλα αυτά χωρίς πόντους, χωρίς τη χρήση πλαστικής κάρτας, αλλά μόνο μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Όσον αφορά τη χρήση της εφαρμογής, ο καθένας μπορεί να την κατεβάσει την δωρεάν από το App Store / Google Play, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τις προσφορές πριν επισκεφτούν τα καταστήματα της Lidl και όταν φτάσουν στο ταμείο, να σκανάρουν απλά την ψηφιακή κάρτα που θα βρουν εντός της εφαρμογής Lidl Plus, εξαργυρώνοντας έτσι τις προσφορές με την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ ανοίγει Ακαδημία για Σεφ

Βρυξέλλες: Αλλάζει το ωράριο της εστίασης εξαιτίας κορωνοϊού

5άστερη η E-LA-WON στα βραβεία Great Taste Awards 2020 του Λονδίνου