Το ανανεωμένο Public Café Restaurant, με την υπέροχη θέα, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Τον Απρίλιο παίρνουμε γεύση από τη γαστρονομία της Σύρου.

Συριανά λουκούμια και χαλβαδόπιτες από την Ντίνα Συκουτρή, της ομώνυμης ιστορικής λουκουμαδοποιίας, αλλά και νόστιμα πιάτα από το ξακουστό εστιατόριο «Αλλού Γυαλού», με τη φροντίδα της ιδιοκτήτριας του, Λίνας Φουρνιστάκη. Μέχρι και τις αρχές Μαΐου λοιπόν δοκιμάζουμε, καλαμάρι ψητό με κρέμα φέτας αρωματισμένη με ούζο και κάπαρη και ριγγατόνι με κιμά από συριανό λουκάνικo, ενώ η δημοσιογράφος γεύσης και food blogger Ιωάννα Σταμούλου (sweetly.gr) «κλέβει» τα λουκούμια της κυρίας Συκουτρή και δημιουργεί ένα μοναδικό γλυκό επιδόρπιο, βασισμένο στην ιδέα του μπισκοτολούκουμου.

Το Public Café Restaurant ανοίγει τις πόρτες του στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού. Σημειώνεται ότι μένει ανοικτό και το σαββατοκύριακο.

info
Public Συντάγματος, Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα, τηλ. 210 3239101.