Το ξενοδοχείο Summer Senses Luxury Resort έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του από την 1η Ιουλίου 2020 στη Μάρπησσα της Πάρου για την απόλυτη βίωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από τις πέντε αισθήσεις.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας του, το μεγαλύτερο 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάρου έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την ελληνική πολιτεία.

Στο ξενοδοχείο και φέτος θα λειτουργήσουν το κεντρικό εστιατόριο Gaia αλλά και τα δύο μπαρ Hydor Pool Bar και Irida Lounge Bar. Το εστιατόριο Gaia με επικεφαλής το έμπειρο σεφ Κωνσταντίνο Δασκαλάκη θα παρέχει καθημερινά ένα a la carte μενού εξαιρετικών επιλογών για μεσημέρι και βράδυ με έμπνευση από την αυθεντική κυκλαδίτικη κουζίνα και την Ιταλία καθώς και ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό από τοπικά προϊόντα.

Στα μπαρ του ξενοδοχείου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαύσουν δροσερά cocktails, αναζωογονητικά ροφήματα και νόστιμα σνακ δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Πάρος αποτελεί έναν από τους πλέον ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2020. Το Summer Senses με τη μοναδική τοποθεσία του στην κορυφή ενός λόφου στη Μάρπησσα, αναδεικνύεται σε έναν υπέροχο προορισμό για όσους αναζητούν ήρεμες διακοπές και όχι μόνο. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την πρωτεύουσα της Παροικιάς, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν κάθε είδους διακοπές μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή και μόνο το ταίρι τους. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κοντινές εξορμήσεις στις καταγάλανες παραλίες του νησιού αλλά και σε κρυφούς κολπίσκους, για απογευματινές βόλτες στο γραφικό Πίσω Λιβάδι, αλλά και ξεναγήσεις στα πλακόστρωτα χωριά της Πάρου.

Δείτε επίσης

H Galazia Hytra στη νέα νησιωτική εκδοχή της

Kinsterna: Επανεκκίνηση για το βυζαντινό αρχοντικό της Μονεμβασιάς

Η γαστρονομία του θέρους: 5 εστιατόρια για καλοκαιρινές εξορμήσεις