Με εκπτώσεις στα εισιτήρια και νόστιμα δώρα υποδέχεται τους επισκέπτες του Φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015”, η δημοφιλής ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών της Τράπεζας Πειραιώς, yellowday.

Από τις 8 έως τις 10 Μαΐου το yellowday δίνει το “παρών” στο Φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015” στο Γκάζι, επιβραβεύοντας τους επισκέπτες με νόστιμα δώρα.

ellada-giorti-geusis-2-575x262

Το yellowday, λοιπόν, διοργανώνει 2 διαγωνισμούς για 10 + 10 καλάθια με επιλεγμένα προϊόντα του Φεστιβάλ. Για να λάβεις μέρος, όμως, πρέπει να αγοράσεις το εισιτήριο σου για το φεστιβάλ μέσω του yellowday. Εναλλακτικά, μπορείς να συμμετέχεις και αν επισκεφτείς το περίπτερο του στο Φεστιβάλ και γραφτείς επιτόπου στη νέα υπηρεσία αγορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα δώρα όμως δε σταματούν εδώ. Πέρα από τους διαγωνισμούς, η δημοφιλής ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει επίσης 50% έκπτωση στα εισιτήρια για την είσοδο ή για μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι οποίες περιλαμβάνουν γευσιγνωσίες, εργαστήρια γεύσης, καθώς και μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ, καταξιωμένους γευσιγνώστες και οινολόγους.

yellowday

Ξέρεις τι είναι το yellowday;
Πρόκειται για τη νέα πρόταση στο χώρο των ηλεκτρονικών αγορών από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, με προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν στις καλύτερες τιμές κάθε μέρα! Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους, είτε στο yellowday app για κινητά ios και android.

Οι αγορές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ ειδικά για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις! Οι χρήστες αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα κερδίζουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις!

Στο yellowday οι χρήστες μπορούν να βρουν προσφορές για:
* Είδη καθημερινότητας
* Διακοπές & Ταξίδια
* Διασκέδαση
* Shopping
* Ευεξία & Υγεία
* Αθλητισμό & Δραστηριότητες
* Το Παιδί

Επιβράβευση και Προνόμια
Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges (έπαθλα), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν τις αποκλειστικές εμπειρίες που εξασφαλίζει μόνο το yellowday! Παράλληλα, μπορούν να εντοπίσουν προσφορές κοντά τους, πάνω στον χάρτη, από το κινητό, καθώς και να λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους.

Συγκεντρώνοντας points και συμμετέχοντας σε leaderboards, οι χρήστες εξασφαλίζουν και μοναδικά δώρα, ενώ μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία yellowday με τους φίλους τους μέσω social media. Τέλος, για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday, οι χρήστες αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και “κάνουν like” στις προσφορές που τους αρέσουν.

info
www.yellowday.gr & yellowday app για κινητά ios και android