Θυμάστε τότε που λέγαμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στην κουζίνα της βασιλικής κατοικίας, εφόσον 7 μέλη της έχουν παραιτηθεί σε διάστημα μόλις μερικών μηνών; Ε, απηύδησε η Ελισάβετ -τήν έκοψε λογικά και η πείνα- και αποφάσισε να βγάλει αγγελία για νέο βοηθό σεφ.

ANOIGMA-ELISAVET

Η βασιλική οικογένεια ψάχνει για κάποιον που να μπορεί να δουλέψει κανονικό 8ωρο, πέντε μέρες τη βδομάδα. “Θα προετοιμάσεις κλασικά και σύγχρονα μενού για μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων, μαθαίνοντας βασικές δεξιότητες, που θα βοηθήσουν για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής καριέρας”, γράφει η περιγραφή της θέσης. Σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας, ο “demi chef de partie”, όπως είναι ο επίσημός του τίτλος, θα προετοιμάζει γεύματα για σημαντικές εκδηλώσεις και δείπνα, ενώ θα μαγειρεύει και για το προσωπικό του παλατιού. Η θέση αφορά κυρίως το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αυτός που θα επιλεχθεί αναμένεται να ακολουθεί και τη Βασίλισσα στις άλλες βασιλικές της κατοικίες.

Καλό το πρεστίζ και τα λούσα, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο μισθός μας ενδιαφέρει. Κυμαίνεται περίπου στα 23. 202 € το χρόνο, ενώ όποιος επιλεχθεί θα έχει μεταξύ άλλων εκτός από bonus, και το δικό του δωμάτιο. Ακούγεται σαν τη δουλειά των ονείρων σου; Βιάσου! Έχεις μέχρι την 1 Ιανουαρίου του 2018 για να στείλεις το βιογραφικό σου ΕΔΩ.