Αν είσαστε 16 έως 21 ετών, λατρεύετε το φαγητό και τα ταξίδια, σας έχουμε την πιο τέλεια είδηση, μιας και ο Γκόρντον Ράμσεϊ σας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχετε στη νέα εκπομπή του.

Το project που έχει στα σκαριά αυτή την περίοδο ο διάσημος σεφ περιλαμβάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο, γνωριμία με διαφορετικούς πολιτισμούς και φυσικά, πολλές παραδοσιακές τοπικές σπεσιαλιτέ, που θα δοκιμάζει ο ίδιος με τους νεαρούς foodies που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στην εκπομπή. Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα μέσω βίντεο, που ανέβηκε στο λογαριασμό του Studio Ramsay στο Twitter, καλώντας ταλαντούχους νέους ανθρώπους, με πάθος για το φαγητό και τα ταξίδια, να δηλώσουν συμμετοχή.

«Η νέα εκπομπή περιλαμβάνει αναπάντεχες προκλήσεις και μερικές από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου», μάς λέει στο βίντεο ο σεφ, προσθέτοντας ότι αναζητούν άτομα «με έντονη περιέργεια να βιώσουν και να ανακαλύψουν νέες κουλτούρες». Πού έχει σκοπό άραγε να ταξιδέψει τους νέους του συμπαρουσιαστές;

Όσοι ενδιαφέρονται να το ανακαλύψουν και βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ (https://youngadventurercasting.castingcrane.com/), έως τις 3 Οκτωβρίου. Στην αίτηση, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν και τους λογαριασμούς τους στα social media, ενώ καλούνται να ανεβάσουν και ένα μικρό βίντεο όπου θα πρέπει να αναδεικνύεται η προσωπικότητα τους και να εξηγούν γιατί θα είναι καλή προσθήκη στην νέα εκπομπή.

Δείτε επίσης:
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ επεκτείνει την «αυτοκρατορία» του ανοίγοντας 200 νέα εστιατόρια!

Έξαλλος ο Γκόρντον Ράμσεϊ με τους «σεφ» του TikTok

Αυτή η εκπομπή θα σου μάθει πώς να μαγειρεύεις εύκολα και χωρίς άγχος