Τρία βραβεία απέσπασε η e-Fresh.gr στον καθιερωμένο πλέον θεσμό του ηλεκτρονικού εμπορίου Lighthouse e-volution Awards 2017, το οποίο διοργανώθηκε από την Boussias Communication και έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Με μόλις 6 μήνες ζωής, το καθιερωμένο πλέον ηλεκτρονικό supermarket διακρίθηκε στις κατηγορίες ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν, τεχνολογικής καινοτομίας και ηλεκτρονικών καταστημάτων – καταναλωτικών προϊόντων.

Δελτίο-Τύπου_eFresh1

H κα Ζήνα Μαυροειδή, Managing Director της e-Fresh.gr δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς το e-Fresh.gr να λαμβάνει ήδη διακρίσεις στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας διανύσει μόλις 6 μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του. Πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση του επαγγελματισμού και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας, που θα συνεχιστεί και στα επόμενα βήματα μας».

Στην κριτική επιτροπή του θεσμού, που μετρά ήδη 6 χρόνια ζωής συμμετέχουν πανεπιστημιακοί καθηγητές, εμπειρογνώμονες και ειδήμονες της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου.