Τριπλή διάκριση πέτυχε η Γιώτης στα Self Service Excellence Awards. Πρόκειται για 3 χρυσά βραβεία, που αναγνωρίζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας σε ισάριθμους σημαντικούς τομείς της επιχειρηματικότητας:

* Το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων» απονεμήθηκε στη Γιώτης για την σταθερά ανοδική πορεία της στην κατηγορία των βρεφικών κρεμών (σε όλες τις περιοχές την Ελλάδας και σε όλες τις υποκατηγορίες προϊόντων). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε λιγότερο από 3,5 χρόνια οι Βρεφικές Κρέμες Γιώτης κέρδισαν 15,3 ποσοστιαίες μονάδες στο μερίδιο αγοράς.

* Το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Επενδυτική Δραστηριότητα» αφορά στη λειτουργία μιας παραγωγικής μονάδας στην περιοχή του Αγρινίου. Πρόκειται για μια επένδυση περίπου 7.000.000 €, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό και επενδυτικό πρόγραμμα της Γιώτης. Η διάκριση αυτή καθίσταται ακόμα σημαντικότερη δεδομένου του χρόνου υλοποίησής της στη συγκεκριμένη συγκυρία.

* Τέλος, η Γιώτης απέσπασε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας», για το site συνταγών της, τη σελίδα της στο Facebook, καθώς και το εταιρικό της site. Η Γιώτης τα τελευταία χρόνια ενέτεινε την επικοινωνία με το κοινό της μέσω ψηφιακών μέσων, προσαρμοζόμενη στις νέες ανάγκες της επικοινωνίας αλλά και του καταναλωτή, προσεγγίζοντας σύγχρονες μεθόδους προσαρμοσμένες στην ταυτότητα της εταιρείας.

giotis

Οι πρωτοβουλίες που διακρίνονται στον διαγωνισμό των Self Service Excellence Awards καταγράφονται, με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστή η καινοτομία και η δημιουργικότητα των επιχειρήσεων του κλάδου, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν «οδηγό» καλών πρακτικών και για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να ακολουθήσουν αντίστοιχες στρατηγικές.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόσφατα η εταιρεία Γιώτης διακρίθηκε επίσης ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» στον ομώνυμο θεσμό (Diamonds of the Greek Economy), που έχει ως στόχο να βραβεύονται οι υγιέστερες επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες, παρά τις αντίξοες σημερινές συνθήκες, εξακολουθούν να επιχειρούν και να μεγαλουργούν, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.