«Και φέτος, τα Χριστούγεννα, μαζί θα τα περάσουμε», δηλώνει ο chef Άκης Πετρετζίκης καθώς στέκεται στην πόρτα ενός σπιτιού το οποίο πλημμυρίζει από τα αρώματα των συνταγών του που ετοιμάζονται στην κουζίνα. Αυτή είναι η τελευταία σκηνή ενός χριστουγεννιάτικου video, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της ξεχωριστής εορταστικής καμπάνιας της εταιρείας του. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στάθης Μουρδουκούτας, ενώ το τραγούδι που ακούγεται είναι μια διασκευή της Μαριέττας Φαφούτη και της Musou Music.

Στις οθόνες μας, λοιπόν, βλέπουμε ένα σπιτικό γιορτινά «ντυμένο» και μια οικογένεια που ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Μικροί και μεγάλοι -ο καθένας με τον δικό του τρόπο- βάζουν τη δική τους πινελιά δημιουργώντας γεύσεις και αναμνήσεις. Όλα ξεκινούν από την κουζίνα… Θαρρεί κανείς πως αυτή είναι το κέντρο του σπιτιού και σαν μαγνήτης ελκύει κοντά της όσους βρίσκονται στο σπίτι. Τέσσερις λέξεις κλείνουν μέσα τους όλο το νόημα και γίνονται το moto της καμπάνιας αυτής: Η μαγειρική μας ενώνει.

Ναι, η μαγειρική βρίσκει τον τρόπο να μας κάνει να αφήσουμε ό,τι κάνουμε για να βρεθούμε στο τραπέζι. Καταφέρνει να καλύψει τις αποστάσεις με ασφάλεια και να ταξιδέψει από την μια γωνιά του κόσμου στην άλλη. Λειτουργεί σαν γέφυρα, σαν παρηγοριά, σαν σημείο συνάντησης. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από την καμπάνια αυτή. Και το κάνει έχοντας στο πλευρό του υλικά, γεύσεις, αρώματα και -φυσικά- εκατομμύρια φίλους που καθημερινά μπαίνουν στην κουζίνα τους για να ετοιμάσουν τις συνταγές του.