Σπουδαία διεθνής διάκριση για 2 προϊόντα E-LA-WON, που ξεχώρισαν στα «Όσκαρ της γεύσης» ή αλλιώς στα Great Taste Awards, αποσπώντας χρυσά αστέρια.

Στο φετινό διαγωνισμό περισσότεροι από 400 εξειδικευμένοι δοκιμαστές συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών γευσιγνωστών, σεφ, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφέων και δημοσιογράφων γεύσης, δοκίμασαν επί 49 ημέρες πάνω από 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο, για να αναδείξουν τα καλύτερα. Μάλιστα, μόνο ένα στα τρία συμμετέχοντα προϊόντα κατάφερε να κερδίσει μια διάκριση, καθιστώντας την κάθε νίκη πολύ σημαντική.

elawon

Στα Great Taste 2016 λοιπόν, τα ελαιόλαδα «E-LA-WON Premium» και «E-LA-WON Premium Green Fresh», της εταιρείας OLIVELAWON, κέρδισαν και τους πιο απαιτητικούς κριτές και βραβεύτηκαν με Χρυσά Great Taste Αστέρια.

Σημειώνεται ότι τα Great Taste Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως το πιο αξιόπιστο σύστημα διαπίστευσης για τους παραγωγούς χειροποίητων τροφίμων και προϊόντων delicatessen. Είναι διεθνούς φήμης και τυφλής γευσιγνωσίας βραβεία, με τα οποία τιμώνται μόνο τα πιο αξιόλογα τρόφιμα και ποτά. H στρογγυλή ετικέτα των Great Taste Awards αποδίδεται σε προϊόντα που υπερέχουν λόγω της γεύσης τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επωνυμία ή η συσκευασία τους.