Ακόμη μία διεθνή διάκριση, για την ανώτερη γεύση τους, απέσπασαν τα ντολμαδάκια Παλίρροια, που χρόνια τώρα κάνουν επιτυχημένη διεθνή «καριέρα», καθώς εξάγονται σε 40 χώρες.

Τα ντολμαδάκια Παλίρροια απέσπασαν ένα χρυσό αστέρι στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης – Superior Taste Awards, που διοργανώνονται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi).

Ο οργανισμός iTQi αξιολoγεί, επιβραβεύει και προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης, από όλο τον κόσμο, έχοντας ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από διακεκριμένους Σεφ και Γευσιγνώστες, μέλη των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών γαστρονομικών και γευσιγνωστικών οργανισμών. Συνεπώς, αυτή η βράβευση για τα ντολμαδάκια Παλίρροια, έρχεται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική γεύση τους, αλλά και να επιβραβεύσει την προσήλωση και την αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρίας, προκειμένου να προσφέρουν στους καταναλωτές προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Σημειώνεται, ότι η Παλίρροια, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ντολμά στον κόσμο, τυλίγοντας καθημερινά με το χέρι περισσότερα από 1,3 εκατ. τεμάχια ντολμά, τα οποία εξάγονται σε 40 χώρες και βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων retailer παγκοσμίως.