Η εταιρεία ELMAK με τις γκουρμέ σοκολάτες Novello κατέκτησε 4 βραβεία στον Διαγωνισμό Ποιότητας Τροφίμων & Ποτών των Olymp Awards 2017.

Στο φετινό διαγωνισμό ανώτερης γεύσης συμμετείχαν 4 ροφήματα σοκολάτας Novello και όλα απέσπασαν κορυφαία βραβεία! Συγκεκριμένα το ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαστίχα Χίου και τριαντάφυλλο κέρδισε πλατινένιο βραβείο ανώτερης γεύσης, ενώ ψηφίστηκε και ως ένα από τα 20 κορυφαία προϊόντα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, το ρόφημα σοκολάτας με καραμέλα γάλακτος και αλάτι Ιμαλαΐων κέρδισε το αργυρό βραβείο ανώτερης γεύσης και τα ροφήματα σοκολάτας chilli & spices και πορτοκάλι κανέλα κατέκτησαν χρυσά βραβεία ανώτερης γεύσης.

novello2

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου, 17:00-19:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία διοργανώνονται ετησίως από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Olymp Awards – World Class of Food, Beverage, Wine & Spirits υπό την αιγίδα κρατικών και ιδιωτικών θεσμών, και στις 27-28 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.