Ο χώρος που φιλοξενούσε το παλιό Nikkei στο Κολωνάκι μεταμορφώνεται σε ένα premium steakhouse του οποίου οι προτάσεις θα έχουν τη σφραγίδα του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου.

Στο μενού την τιμητική τους θα έχουν ποιοτικές κοπές από επιλεγμένες φάρμες ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στα κρασιά. Την οινική λίστα επιμελείται ο sommelier Κωνσταντίνος Κοσμαδάκης που μπορεί να γνωρίζετε ως head sommelier του Scorpios- και οι επιλογές θα έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα αλλά γι’ αυτό το κομμάτι ακόμα δεν μπορούμε να σάς περισσότερα γιατί βρίσκεται σε στάδιο τελικής διαμόρφωσης. Ο χώρος έχει έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές της νέας φιλοσοφίας του και από τις πρώτες μακέτες είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια άφιξη που θα συζητηθεί. Η κουζίνα είναι ανοιχτή, έχοντας τρόπον τινά «ενσωματωθεί» με τη σάλα ενώ επικεφαλής σεφ ανέλαβε ο Στέφανος Ρίζος με τον οποίο ο Νουρλόγλου συνεργάζεται αρκετά χρόνια. Ανοίγουν εντός του Οκτωβρίου οπότε σύντομα θα επανέλθουμε με γευστικές εντυπώσεις.

info
Λεβέντη 3, Κολωνάκι

Δείτε επίσης

Bucks Burger: Το burger αλλιώς δια χειρός Νουρλόγλου

Barolo: Εστιατόριο-delicatessen με γεύσεις δια χειρός Μιχάλη Νουρλόγλου

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο The Clumsies