Ο βραβευμένος σεφ Λούκα Πισκάτσι ενώνει τις δυνάμεις του με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αναλαμβάνοντας το μενού της τρατορίας Mercato.

Ο σεφ ξεκίνησε τη μαγειρική του πορεία σε μια τρατορία στο Λονδίνο και στη συνέχεια συνεργάστηκε με πολυβραβευμένα εστιατόρια στη Ρώμη, το Χονγκ Κονγκ και το Mio του Four Seasons στο Πεκίνο ενώ πιο πρόσφατα, συνεργάστηκε με την κορυφαία σεφ Αν Σοφί Πικ που κρατάει σήμερα οκτώ αστέρια Michelin για τα πέντε εστιατόρια της.

Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στην τρατορία Mercato ο σεφ μεταφράζει τις μεσογειακές του καταβολές σε εμπνευσμένα πιάτα υψηλών προδιαγραφών ενώ προσεχώς αναμένεται να αναλάβει και τη γευστική επιμέλεια των προτάσεων των άλλων εστιατορίων του ξενοδοχδίου. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα όταν το διοκιμάσουμε.

info
Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Δείτε επίσης

Μαγειρική συμμαχία στο Four Seasons Astir Palace

Το Beefbar ανοίγει στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το Μυκονιάτικο Nammos στο Ντουμπάι