Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που γίνεται εδώ και χρόνια στην Καλαμάτα θεωρείται το σημαντικότερο εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός στον ελαιοκομικό τομέα στη χώρα μας. Φέτος η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου.

diagwnismos2017

Διαγωνισμός Ελαιολάδου 2017

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις τάσεις της ελαιοκομίας διεθνώς και το σύγχρονο μάρκετινγκ, αλλά και να γνωρίσουμε προϊόντα και είδη εξοπλισμού σχετικά με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και εμπορίας ελιάς και ελαιόλαδου. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παρουσίαση προϊόντων με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο, αλλά και γκουρμέ προϊόντων με δυνατότητα πώλησης. Στο φεστιβάλ θα λάβει χώρα και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμού ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, ενώ θα υπάρξουν και σεμινάρια με στόχο την επιμόρφωση ελαιοκαλλιεργητών, ελαιοτριβαίων, τυποποιητών, καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού.

info
Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα, Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 17.00-21.00, Σάββατο 9.30-21.00, Κυριακή 10.00-18.00, http://www.kalamata-olivefestival.gr/programma-sinedriou-seminariwn-2018/