Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1 Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε 20 πόλεις και 8 χώρες θα σερβίρουν cocktails με βάση το λικέρ Skinos, φτιαγμένα με μεσογειακά υλικά.

Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού Cocktailing», κατά προέκταση και του «Mediterranean Cocktails Festival». Η φιλοσοφία των μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με τη φιλοξενία και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από μεσογειακές πρώτες ύλες.

7 copy

Με το «Mediterranean Cocktails Festival», τη μεγαλύτερη γιορτή μεσογειακού cocktail, η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσουμε ταξίδια και μοναδικά βραβεία. Πώς; Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι καταναλωτές θα επισκέπτονται τα μπαρ που συμμετέχουν και στη συνέχεια θα ψηφίζουν το αγαπημένο τους signature cocktail στο www.skinosmcf.com. Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό τα μπαρ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία «Skinos» στην πατρίδα της μαστίχας, τη Χίο.

info
Συμμετοχές για bars: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την γιορτή της Μεσογείου μπείτε μέχρι τις 30 Απριλίου στο www.skinosmcf.com και καταχωρείτε τη signature συνταγή σας.