Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της από 8-11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, υποδεχόμενη τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά το ρόλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Για μία ακόμα χρονιά αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας. Οι επισκέπτες της έκθεσης κάθε χρόνο έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου της εστίασης αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Έχοντας και φέτος αυτό τον στόχο, οι υπεύθυνοι της έκθεσης διοργάνωσαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα, οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το διαδικτυακό μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων, θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece. Ενώ, κορυφαίοι σεφ και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο, μέσα από γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum, θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα.

info
8-11 Φεβρουαρίου, Μetropolitan Expo. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: 8/2- 10.00-19.00, 9/2-10.00-19.00, 10/2-10.00-19.00, 11/2-10.00-18.30, https://horecaexpo.gr/