Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, η 13η «Horeca», ανοίγει τις πύλες της από 9-12 Φεβρουαρίου στο «Μetropolitan Expo» για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες των κλάδων της εστίασης και του καφέ.

11_beerspirits_tel-enlarge-enlarge

Όπως κάθε χρόνο, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο για τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους.

17_gastronomy_forum_img_0059_1-enlarge

Μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα, οι καινοτόμες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το διαδικτυακό μάρκετινγκ των ξενοδοχείων -αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων- θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, κορυφαίοι σεφ και ζαχαροπλάστες απ’ όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του «Gastronomy Forum» θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα. Επιπλέον, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των «Beer & Spirits Show» και «Coffee Events» όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα cocktails της «Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος» και τα πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ από τον «SCA Greece».

info
http://www.horecaexpo.gr/

Δείτε ακόμα:
Το βρώσιμο φύκι συναντά το σαμιώτικο Μοσχάτο