Οι πρώτες μέρες του Μαρτίου είναι και φέτος αφιερωμένες στην μπίρα. Στο πλαίσιο των 4th BeerBartender Awards, εκτός από τα βραβεία που θα απονεμηθούν στις αγαπημένες μας μπίρες στις 8 Μαρτίου, μία ημέρα νωρίτερα πραγματοποιείται και το Συνέδριο Ζυθοποιίας.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου, λαμβάνει χώρα το 1st International Beer Conference -το πρώτο συνέδριο ζυθοποιίας στην Ελλάδα-, στο Marousi Plaza, συγκεντρώνοντας ειδικούς της μπίρας από το εξωτερικό για συζητήσεις και υποθέσεις εργασίας σε θέματα που θεωρούνται κρίσιμα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια ζυθοποιία.

MPIRA

Το 1st International Beer Conference απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και σε όσους έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον γι αυτόν. Παράλληλα, στα φετινά BeerBartender Awards πέρα των κλασικών “Consumers Awards” ή αλλιώς τα βραβεία κοινού μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε 12 κατηγορίες, εντάσσονται από φέτος και τα πρώτα βραβεία για μπύρες μετά από τυφλή γευστική δοκιμή. Τα “Greek BeerAwards” πραγματοποιούνται στα πρότυπα αντίστοιχων παγκόσμιων διαγωνισμών με κριτές γευσιγνώστες, δημοσιογράφους και ειδικούς μπύρας από το εξωτερικό, ενώ η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου, μαζί με τα βραβεία κοινού “Consumers Awards” στο Ζάππειο Μέγαρο.

Περισσότερα: http://www.beerbartenderawards.gr/conference/