Μετά το Burger Fest ’18 στη Θεσσαλονίκη, η μεγάλη γιορτή του burger επιστρέφει και φέτος τo τριήμερο 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι των Αθηνών, όπου έχουν με επιτυχία διοργανωθεί στο παρελθόν ανάλογες γαστρονομικές εκδηλώσεις με προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών.

Σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας, θα σερβίρουν τις δικές τους γευστικές προτάσεις. Ακόμα, όπως σε κάθε γιορτή, δεν θα λείψουν και οι παράλληλες δράσεις με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις με μουσικό πρόγραμμα στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Το κάθε burger house θα προσφέρει μπέργκερ σε ειδικά διαμορφωμένα μενού σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest ’18 – Αθήνα. Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το κλασικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς όπως χορτοφαγικές προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τα bao buns του Χάρη Μπονάνου, ενός από τους συμμετέχοντες του Master chef, φτιαγμένα από αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, ο οποίος θα τα σερβίρει στo περίπτερο Hurry Up baos.

Τέλος, το Burger Fest κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house για το Burger Fest ’18 – Αθήνα και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό.

info
Αμαξοστάσιο,14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, http://burgerfest.gr/
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα: 4€ (μόνο προπώληση)
Γενική Είσοδος – με 1 μπύρα: 5€
Γενική Είσοδος – 3ημέρου με 1 μπύρα:10€

Δείτε επίσης
Athens Burger Festival 2016: Αγάπη για burger (μόνο)!