Ένα νέο φεστιβάλ αφιερωμένο στην μπίρα πραγματοποιείται φέτος στον χώρο του Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι το τριήμερο 1-3 Ιουνίου και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η δημιουργική έκρηξη που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή και διανομή μπίρας στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο. Σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν ξεπηδήσει εξαιρετικά δραστήριες ζυθοποιίες με νέα προϊόντα, ενώ και οι καθιερωμένοι «παίκτες» της αγοράς της μπίρας προσφέρουν πλέον έναν μεγάλο αριθμό από επιλογές στους καταναλωτές.

mpira1

Αυτή η εξαιρετικά ωφέλιμη «ζύμωση» στο χώρο είναι η κινητήρια ώθηση του «Made In Beer Festival», το οποίο φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους πολυάριθμους λάτρεις της μπίρας την απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας, το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα, παραγωγή φρέσκιας μπίρας αποκλειστικά για το φεστιβάλ και το μεγαλύτερο Beer Bar που έχει στηθεί πότε στην χώρα μας είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το «Made In Beer» στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες σε εξαιρετικές τιμές.

Made in Beer Festival

Oι επισκέπτες του Made in Beer Festival θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πάντα σε σχέση με την μπίρα:

– Πάνω από 100 διαφορετικές μπύρες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό
– Δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων, μεγάλων και μικρών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό
– Μεγάλος αριθμός μικροζυθοποιών από κάθε άκρη της Ελλάδας
– Ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα
– Φρέσκιες μπύρες και μπύρες που θα παραχθούν αποκλειστικά για το φεστιβάλ

Φυσικά, από μια γιορτή μπίρας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά της: το φαγητό και η μουσική. Έτσι και στο Made In Beer Festival θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και τη μουσική υποστήριξη θα αναλάβουν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Την Κυριακή στις 21.00 θα γίνει διαγωνισμός καραόκε με παρουσιαστή τον γνωστό stand-up κωμικό Λάμπρος Φισφή, ενώ θα υπάρχει open mic (καραόκε για το κοινό) καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Όλα τα εισιτήρια συμμετέχουν σε κλήρωση με μεγάλο δώρο ένα ταξίδι στο Μόναχο για το Oktoberfest!

info

1-3/6, Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Γκάζι

Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 14.00 – 01.00
Κυριακή 14.00 – 00.00
Είσοδος: 2,50 Ευρώ
Είσοδος με 3 γευστικές δοκιμές και δώρο το γυάλινο ποτήρι δοκιμής: 5 ευρώ
τηλ. 2109636489, https://www.facebook.com/events/361141904365195/