Ο Παντελής Βούρος, ο Καλύμνιος μάγειρας που ξεχώρισε στο MasterChef και ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Κουλιάς, την ημέρα των ερωτευμένων συμπράττουν μαγειρικά με την σεφ Αλεξάνδρα Μαγκλή στο εστιατόριο ΜερμιΖΕλι στη Σάμο.

Το ταλαντούχο τρίο θα ετοιμάσει ένα «αισθησιακό μενού» έξι πιάτων, για να τιμήσει τη γιορτή του έρωτα. Κανταΐφι με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα φράουλα, πράσινη σαλάτα με τόνο σε κρούστα καμένων μπαχαρικών, λάδι μαϊντανού και παλαιωμένο ξίδι, γαρίδες με νουντλς και κρέμα από κόλιανδρο, τζίντζερ και λάιμ, είναι τα πιάτα που θα κάνουν την εισαγωγή στο δείπνο. Συνέχεια έχει το στήθος κοτόπουλου sous vide με gravy και πουρέ αρακά και τα brownies σοκολάτας με καρότο και κρέμα τυριού ενώ το «παθιασμένο» επιδόρπιο θα είναι μια panna cotta καρύδας με passion fruit και μάνγκο.

info
ΜερμιΖΕλι, Πυθαγόρειο, Σάμος, 14/2, 19:00. Τιμή €25/άτομο, χωρίς τα ποτά (με ένα ποτήρι κρασί κερασμένο). Τηλ. 2273 062085