Μία φοβερή έκπληξη ετοιμάζει για τους επισκέπτες του αυτή την άνοιξη το Matsuhisa Athens, που ξεκινάει food & cocktail pairings τις Παρασκευές, από τις 11 Μαρτίου ως τις 6 Μαΐου.

matsuhisa

Το Martini Bar του γνωστού εστιατορίου υποδέχεται συνολικά 13 αξιόλογους bartenders της Αθήνας, με 2 από αυτούς να μπαίνουν κάθε φορά πίσω από τη μπάρα και σε συνεργασία με τον bar manager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλο να δημιουργούν cocktails με premium spiritis, εμπνευσμένοι από τις ιαπωνικές γεύσεις.

purillos-lukiardopoulos
Μανώλης Λυκιαρδόπουλος ( Theory Bar) / Θοδωρής Πύριλλος (A for Athens)

Όσο για εμάς, μπορούμε να απολαύσουμε τα μοναδικά cocktails στο bar ή στο Martini Lounge, συνοδεύοντας τα με τα matsuhisa bites ή με το Winter Omakase menu (στα 55 ευρώ). Σημείωσε ότι όποιος επιλέξει το Omakase menu έχει τη δυνατότητα επιλογής 3 cocktails από τη λίστα των bartenders σε χαμηλότερη τιμή! Επιπλέον, αν επιλέξεις πιάτα από το a la carte μενού μπορείς να τα ταιριάξεις με τουλάχιστον 1 από τα 5 διαθέσιμα cocktails σε αρμονικούς ή αντιθετικούς συνδυασμούς.

gigopoulos-marinakis
Ηλίας Μαρινάκης (42 Bar) / Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος (Rehab)

Το event “Matsuhisa Welcomes The Bartenders” θα τρέχει για 7 Παρασκευές -μιας και εξαιρείται η 25η Μαρτίου και η Μεγάλη Παρασκευή (29 Απριλίου), ενώ μπορείς να ενημερώνεσαι για τα ζευγάρια των bartenders μέσω της σελίδας του εστιατορίου στο facebook. Τις 3 πρώτες Παρασκευές πάντως θα βρεθούν πίσω από τη μπάρα του Matsuhisa οι εξής:

* 11 Μαρτίου: Γιάννης Σαμαράς (The Trap) / Ξαβιέ Μισαηλίδης (Holy Spirit)
* 18 Μαρτίου: Μανώλης Λυκιαρδόπουλος ( Theory Bar) / Θοδωρής Πύριλλος (A for Athens)
* 1 Απριλίου: Ηλίας Μαρινάκης (42 Bar) / Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος (Rehab)

info
11 Μαρτίου και για κάθε Παρασκευή έως 6 Μαΐου (εκτός τις 25.3 & 29.4) Matsuhisa Welcomes The Bartenders.
Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, τηλ: 210 8960510.