Το «1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018- Greek taste beyond borders» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων.

Τα panel των ομιλητών αποτελούμενα από έγκριτους επιστήμονες και προσωπικότητες της γαστρονομίας, αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα ανάπτυξης και εξωστρέφειας του τουριστικού γαστρονομικού προϊόντος ενώ στο πλαίσιο της θεσμικής καμπάνιας του Greek taste beyond borders βραβεύτηκαν οι «Πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης για το 2018». Η ιδιότητα που φέρει ο τίτλος συνδυάζεται με τη θεσμική καμπάνια και τη μεταλαμπάδευση της ιδέας της εξάπλωσης της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

aithousa

Οι «Πρεσβευτές της Γεύσης» για το 2018
Leonid Gelibterman: «Member of the Advisory Board of the United Nations World Tourism Organizations (UNWTO) Gastronomy Network»
Thomas Gugler: Πρόεδρος «Worldchefs»
Μίλτος Καρούμπας: Πρόεδρος της ελληνικής λέσχης αρχιμαγείρων
Χρόνης Γριβέας: Σύμβουλος ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, μέλος NBG του BοD, GNTO»
Νίκος Νάσιουτζικ: «Οικονομολόγος με εξειδίκευση στην ανάδειξη των brand»
Jean Louis Capsalas: «Executive International Chef»
Γιάννης Σολάκης:«Executive International Chef»
Άρης Τσανακλίδης: «Executive International Chef»
Nτίνα Νικολάου: «Executive International Chef»
Γιάννης Γεωργακάκης: «Ceo – The Ecali Club»
Γιάννης Στανίτσας: «Executive International Chef»
Νίκος Μπίλλιος:«Στρατηγικός σύμβουλος επικοινωνίας για την Ελλάδα και εξωτερικό»

Το συνέδριο διοργάνωσαν το Estiatoria.gr και ο κ. Νίκος Νάσιουτζικ, οικονομολόγος με εξειδίκευση στο marketing.