Σε λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Ecali Club, απονεμήθηκαν τα FNL Best Restaurant Awards αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια του 2020 και επιβραβεύοντας την αριστεία στην ελληνική γαστρονομία.

135 εστιατόρια κατέκτησαν ένα, δύο ή τρία αστέρια, και είναι αυτά που ξεχώρισαν από τις 11 κατηγορίες που σκιαγραφούν την Ελληνική γαστρονομική σκηνή. Επίσης δόθηκαν 4 ειδικά βραβεία – ανάμεσά τους το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στον κο Γιάννη Μπουτάρη και του Most Influential Chef στον κο Σωτήρη Κοντιζά. Στην απονομή παρευρέθηκαν περισσότεροι από 650 καλεσμένοι, οι key players της εστίασης και τoυ επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Τον τόνο, στη λαμπερή βραδιά έδωσε με τη μοναδική σπιρτάδα του ο Γιώργος Καπουτζίδης συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ακολούθησε ένα μοναδικό Food Party με εδέσματα που ετοίμασαν ειδικά για τη βραδιά οι σεφ Παύλος Κυριάκης (Lycabettus restaurant & Throubi), Γιάννης Κοσμαδάκης (Malconi’s) και Γιώργος Πλατινός (Andronis Group), Νίκος Θωμάς (Simul), Νίκος Δημητροκάλης (Dal Professore Pizza). Η τελική λίστα διαμορφώθηκε από μια 15μελή πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή.