“Ψήνεστε” για λαχταριστά ψητά κρέατα; Το κρεοπωλείο Μπούμπας και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά BBQ, για αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Η οικογένεια Μπούμπα ξεκίνησε την πορεία της το 1925, από το Πωγώνι της Ηπείρου μ’ ένα ιδιόκτητο, βραβευμένο τυροκομείο .Τρεις γενιές μετά, παρακολουθεί τα ζώα από τη γέννηση μέχρι την σφαγή και τα εκτρέφει αποκλειστικά με φυτικές τροφές στο φυσικό τους περιβάλλον. Πριν από 20 χρόνια έκανε την εμφάνιση του και το πρώτο κρεοπωλείο στα Γιάννενα, για να δώσει τη σκυτάλη σ’ ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο στα Μελίσσια.

Μπουμπας μαγedited

Εκεί βρίσκετε ολόφρεσκο μοσχάρι, βιολογικά κοτόπουλα, κοκοράκια ελευθέρας βοσκής, αρνιά, κατσίκια αλλά και μοναδικά τυριά από την Ήπειρο, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα.

Αυτό το Σάββατο πάλι, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου βρίσκεται στον καινούργιο χώρο του κρεοπωλείου και μαζί με τον κ. Γιώργο Μπούμπα στήνουν μια βραδιά BBQ, με τις ξεχωριστές μαρινάδες του Αλέξανδρου και τα ποιοτικά κρέατα του κυρίου Μπούμπα, να προσφέρουν μια υπέροχη γευστική, καλοκαιρινή εμπειρία.

info
Κουντουριώτου 1, Μελίσσια, τηλ. 210 6133019.