Για 6η συνεχή χρονιά, η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού, η «Ημέρα Καλής Πράξης» της Κωτσόβολος, χάρισε «χρώμα» και χαρά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις μοναδικές δράσεις των εθελοντών της. Οι 1.400 εθελοντές της εταιρείας από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής επισκευών της εταιρείας, συνεπείς στο ραντεβού τους, την Κυριακή 3 Ιουνίου, μοιράστηκαν σε 67 ομάδες και συμμετείχαν δυναμικά σε πολλαπλές δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την 3η ηλικία και το περιβάλλον.

Ανάμεσα στις 67 ομάδες και οι ομάδες της Λαμίας, των Σερρών, της Χαλκίδας και του Αγρίνιου, που ξεχώρισαν με τις δράσεις τους. Οι εθελοντές του καταστήματος στο Αγρίνιο ανέλαβαν να μαγειρέψουν 200 μερίδες φαγητού για οικογένειες που σιτίζονται εξ ολοκλήρου από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του καταστήματος στη Χαλκίδα συγκέντρωσε 240 κιλά σκουπιδιών από την ακτή της Λιανής Άμμου Χαλκίδος. Η ομάδα των Σερρών προχώρησε σε μία πρωτότυπη δράση, καθώς ανέλαβε να καλλωπίσει τους εξωτερικούς χώρους του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, βάφοντας τοίχους, φυτεύοντας δέντρα, αλλά και σχηματίζοντας παιχνίδια με χρωματιστές μπογιές στο πάτωμα του προαυλίου. Η δημιουργικότητα της ομάδας Σερρών δεν σταμάτησε εδώ, καθώς ανέλαβε να στολίσει τους τοίχους του σχολείου με μαυροπίνακες. Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα της Λαμίας, επέλεξαν να συνεχίσουν τη δράση που έχει ξεκινήσει η εταιρεία στην πόλη και να ενισχύσουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς».

Παράλληλα, η ομάδα των Κεντρικών Γραφείων της Κωτσόβολος για ακόμη μία χρονιά άφησε σημαντικό έργο πίσω της, καθώς ανέλαβε την αναβάθμιση του Ιδρύματος Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι, που φιλοξενεί 55 παιδιά, ορφανά, άπορα ή απομακρυσμένα από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παρέμβαση, και στηρίζει 170 οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η εταιρεία προσέφερε 180 συσκευές από το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι», καθώς επίσης και πρόσβαση στους νέους άνω των 15 ετών στο KODE Project ως εφαλτήριο στα πρώτα βήματα να γράφουν Κώδικα. Οι 70 εθελοντές έφεραν εις πέρας μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως βάψιμο, αποψίλωση, διαμόρφωση γηπέδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης και η ημέρα κορυφώθηκε με μία γιορτή για τα παιδιά γεμάτη ψυχαγωγία, διασκέδαση και παιχνίδι. Οι ενθουσιώδεις εθελοντές ανέλαβαν και ρόλο μάγειρα, εφόσον ετοίμασαν και έστρωσαν τραπέζι για σχεδόν 200 άτομα.