Ο πολιτιστικός σύλλογος Προβατά «Φωτοδότης» σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών και την κοινότητα Προβατά, οργανώνουν και φέτος γιορτή ρυζιού και αγροτικών προϊόντων, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Στο πρόγραμμα της γιορτής, που πραγματοποιείται στην πλατεία του χωριού μετά τις 18:00, περιλαμβάνονται μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, από τη χορωδία Πετραλώνων Κοζάνης, τη χορωδία Προβατά και Θρακικής Εστίας Σερρών, τη χορευτική ομάδα Προβατά και τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Προβατά. Παράλληλα, διοργανώνεται και φέτος η 2η έκθεση αγροτικών, μελισσοκομικών, κτηνοτροφικών προϊόντων.

Ειδικότερα, στην έκθεση που συμμετέχουν μόνο παραγωγοί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μελισσοκομικά και κτηνοτροφικά προϊόντα. Σημειώνεται ότι όσοι παραγωγοί επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να παραβρεθούν στην πλατεία του Προβατά το Σάββατο από τις 15:00 και μετά, ώστε να εκθέσουν στο δικό τους σημείο πώλησης, σε περίπτερα που θα είναι στημένα για αυτό τον λόγο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

info
Γιορτή ρυζιού και αγροτικών προϊόντων, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, Προβατάς Σερρών.