Στις 26 Σεπτεμβρίου, στο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, η Wine Plus διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο της σεζόν για τους λάτρεις του κρασιού.

Η θεματολογία του σεμιναρίου περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι στον γοητευτικό οινικό κόσμο όπως τις ελληνικές και κοσμοπολίτες ποικιλίες σταφυλιών, την τεχνική της γευστικής δοκιμής, το σωστό «πάντρεμα» των κρασιών με το φαγητό, την ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, την οργάνωση της προσωπικής κάβας. Την ξενάγηση στον κόσμο του κρασιού αναλαμβάνει η χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου και συγγραφέας Μαρία Νέτσικα.

Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», απόσταγμα 25ετούς εμπειρίας, είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις.

info
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, 26ης Οκτωβρίου 48, 18:00 – 19:30. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311
Το κόστος συμμετοχής: 20€