Διαδικτυακή Συζήτηση για την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων Εστίασης, Διασκέδασης και Φιλοξενίας, διοργανώνεται τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 15:00.

Συμμετέχουν 25 πρωταγωνιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστήμονες, ειδικοί, επιχειρηματίες, σεφ και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ανταλλάσσουν απόψεις για την επόμενη μέρα, ως καλεσμένοι της ελληνικής ζυθοποιίας Νήσος και της εταιρείας διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας Άμβυξ. Σκοπός της διαδικτυακής συζήτησης είναι η ανάπτυξη δημόσιου διάλογου ποιότητας, δημιουργικού προβληματισμού και προτάσεων για τη λειτουργία του κλάδου μετά το lockdown και πριν το εμβόλιο που θα εξουδετερώσει την απειλή του COVID 19.

Παράλληλα, μελετούν τις νέες ανάγκες και συμπεριφορές των πελατών και τα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας, αναζητούν νέες πρακτικές και τολμηρές παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν την απειλούμενη επιχειρηματική βιωσιμότητα, καθώς και τρόπους μείωσης του ρίσκου και ευκαιρίες για καινοτομία και εξέλιξη. Τα συμπεράσματα, οι ομιλίες και οι τοποθετήσεις θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας της συνάντησης.

Τη συζήτηση αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 300 επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Εστίασης, Διασκέδασης και Φιλοξενίας. Τις συνεντεύξεις με τους ειδικούς και τους επιστήμονες, επιμελείται η Μάγια Τσόκλη, δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτρια της Νήσος. O Αλέξης Δαμαλάς, Partner και Επικεφαλής Τμήματος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Deloitte παρουσιάζει τα συμπεράσματα από την ειδική ανάλυση της Deloitte για τα οικονομικά των επιχειρήσεων, τα υφιστάμενα μέτρα της Κυβέρνησης και τις επιχειρηματικές προκλήσεις που δημιουργούνται από τα πρωτόκολλα λειτουργίας για την αντιμετώπιση του COVID19. Τον διάλογο συντονίζει ο Αλέξανδρος Κουρής.

Οι ομιλητές, αλφαβητικά:

1. Πάνος Αλμυράντης, Γενικός Διευθυντής του Daios Cove Resort
2. Άρης Βεζενές, Chef και ιδιοκτήτης των εστιατορίων εστιατόρια Vezene και Birdman
3. Bernard Boutboul, Πρόεδρος της γαλλικής εταιρίας συμβούλων εστίασης Gira Conseil
4. Darren Comber, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγλικής Scott Brownrigg, το Design Research Unit της οποίας μελετά το αστικό περιβάλλον μετά τον COVID 19.
5. Παναγιώτης Γιαννακός, Ιδιοκτήτης του Aria Fine Catering
6. Τάσος Γεωργατζής, Αρχιτέκτονας, Managing Director / Partner, Urban Soul Project
7. Πάνος Δεληγιάννης, Ιδιοκτήτης του F&L Guide
8. Νίκος Ιωάννου ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Delivery.gr και Co-CEO του etable.gr
9. Κωσταντίνος Καραβασίλης, Επιστήμονας τροφίμων, ιδρυτής της εταιρίας της εταιρίας συμβούλων RaD45
10. Λευτέρης Λαζάρου, αρχιμάγειρας, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Βαρούλκο
11. Σπύρος Λιάκος, Chef και ιδιοκτήτης των εστιατορίων Base Grill, Travolta, Cookoovayia και Hoocut
12. Μιχάλης Μαυρολέων, Αρχιτέκτονας, Ιδρυτής, The Α&Μ Group Architects
13. Ηλίας Μαμαλάκης, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος τροφής και γαστρονομίας, Επιχειρηματίας εστίασης
14. Σταύρος Μήτσης, Γενικός Διευθυντής και Συνιδιοκτήτης των Mitsis Hotels
15. Γιώργος Μπρισκόλας Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Πιστοποίησης EUROCERT.
16. Δημήτριος Μπουχάλης, Kαθηγητής του Bournemouth University
17. Ντίνα Νικολάου, Σεφ Μαγειρικής
18. Αναστάσιος Πεδιαδίτης, Director of operations και Food & Beverage consultant του Tresor Hotel & Resorts
19. Έλενα Σπανού PhD, Ψυχολόγος, Νευροεπιστήμων και Ψυχοθεραπεύτρια
20. Γιώργος Τσιρίκος, Co-Founder και Owner των premium αναψυκτικών Three Cents και bartender
21. Vaughn Tan, σύμβουλος στρατηγικής, συγγραφέας, «Uncertainty Mindset», «Coronavirus Guide for the F&B Industry».
22. Μιχάλης Χάσικος, Head Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Hasika
23. Βαγγέλης Ψοφίδης, Wine Manager των ξενοδοχείων Grande Bretagne και King George

Σημειώνεται ότι η διαδικτυακή συζήτηση απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Ηλεκτρονικές προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στέλνοντας email (με ονοματεπώνυμο / τηλ. και σε ποιον κλάδο ανήκετε) στη διεύθυνση: katerina-georgopoulou@amvyxsa.gr ή στο τηλ. 210 9692215.

Δείτε επίσης:
Σε σοβαρό κίνδυνο η κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας

Ομάδα Εργασίας για την επισιτιστική επάρκεια και τη διατροφική ασφάλεια, λόγω κορωνοϊού

Support Hospitality: Το μήνυμα του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης για το άνοιγμα των καταστημάτων