Η γνωστή διαιτολόγος – διατροφολόγος και συνεργάτης του Olive Αστερία Σταματάκη, μας προτείνει να υιοθετήσουμε νέες διατροφικές συνήθειες τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Όσο για το πώς θα τα καταφέρουμε, θα μας τα εξηγήσει όλα στο workshop που παρουσιάζει στις 20 Ιανουαρίου.

photo-asteria

Ο πρώτος μήνας του χρόνου προσφέρεται για αλλαγές στον τρόπο ζωής και στη διατροφή μας, με την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας, στην πρόληψη νοσημάτων και στην καλή ψυχική διάθεση. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου λοιπόν, μέσα από ένα 3ωρο διαδραστικό σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου απολαμβάνουμε αφεψήματα βοτάνων, μαθαίνουμε πώς αξιολογείται η θρεπτική μας κατάσταση και από τι επηρεάζεται, ποιο είναι το σωστό σωματικό βάρος για τον καθένα, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις διατροφικές μας επιλογές και πως μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε.

Επίσης, η Αστερία δείχνει πώς θα αναγνωρίζουμε τα λάθη που γίνονται ακόμη και σε μια φαινομενικά σωστή διατροφή, καθώς και τις αρχές της ισορροπημένης διατροφής και πως μπορούμε να τις διαμορφώσουμε ώστε να ταιριάζουν στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον εξηγεί πώς να προσδιορίζουμε το σωστό μέγεθος της μερίδας και τέλος, μας μιλάει για τις ελληνικές υπερτροφές, για την αξία τους και πως μπορούμε να τις εντάξουμε στη διατροφή μας.

09.1

info
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, Workshop διατροφής, FÅRÖ Creative Learning, Έβρου 14, Αθήνα, τηλ. 210 7717544, www.faro.gr
Διάρκεια: 18:00-21:00. Κόστος συμμετοχής: 30€. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η κράτηση θέσης επιβεβαιώνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής.

Δείτε τις χρήσιμες συμβουλές της Αστερίας Σταματάκη ΕΔΩ.