Το αθηναϊκό μπαρ, που φέτος σκαρφάλωσε στην 6η θέση με τα καλύτερα του κόσμου, θα φιλοξενήσει μερικά δυνατά ονόματα της διεθνούς bartending -και όχι μόνο- σκηνής.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσει στις 5 Νοεμβρίου ο barista Κώστας Πλιάτσικας (Costas from Sweden), ο οποίος διαπρέπει στον specialty coffee στη Σουηδία. Τη σκυτάλη παίρνει στις 6 Νοεμβρίου το λονδρέζικο «American Bar», που φέτος αναδείχθηκε καλύτερο bar του κόσμου, με τους Erik Lorincz και Martin Hudak να βρίσκονται πίσω από την μπάρα όλη την ημέρα από το μεσημέρι. Αυτά στο ισόγειο, ενώ την ίδια ώρα οι επισκέπτες που θα βρίσκονται στο The Room θα δοκιμάζουν τα aperitivi της ομάδας του «Bar Termini», 9ο στη φετινή λίστα των World’s 50 Best Bars.

Στις 7 Νοεμβρίου, στο κεντρικό μπαρ θα βρίσκεται το «Tippling Club», βραβευμένο ως καλύτερο διεθνές restaurant bar στα Spirited Awards ενώ στο The Room το «παρών» θα δώσει «το Λονδρέζικο σικ cocktail bar «Coupette». Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ο συνιδιοκτήτης του «Operation Dagger», Luke Whearty θα βρίσκεται στο ισόγειο, ενώ οι Alex Kratena και Monica Berg θα προσφέρουν το δικό τους «μιξάζ» κοκτέιλ στο The Room. Το πενθήμερο κλείνει με τον Matt Whiley, δημιουργό των λονδρέζικων bars «Peg+Patriot» και «Scout».