Δεν είναι ότι κάθε χρόνο γιορτάζεις την Ημέρα της Γυναίκας φυσικά, είναι που φέτος πέφτει Παρασκευή και δεν θέλεις να μείνεις μέσα με την καμία! Πάρε, λοιπόν, την κολλητή σου ή την καλύτερη γυναικεία παρέα που μπορείς να σκεφτείς και βγείτε να το γιορτάσετε όπως σας αξίζει. Εμείς σου δίνουμε δύο διαφορετικές ιδέες για διαφορετικά budget.

Δείπνο με θέα και άποψη στο Première
Το μενού που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ημέρα περιλαμβάνει πιάτα, όπως σούπα βελουτέ σελινόριζα με πράσινο μήλο και φιστίκι, καραβίδες με κανταΐφι, μπριμάκι λαχανικών και παγωτό κόκκινης πιπεριάς, ταρτάρ φρέσκου ψαριού ημέρας με χιόνι horseradish, φιλέτο σολομού με ζεστή σαλάτα αβοκάντο, σόγια και wasabi ή Risotto Milanese με βιολογικό κοτόπουλο και μεσογειακά μυρωδικά. Τον γλυκό επίλογο γράφει ένα Cremeux σοκολάτας γάλακτος jivara με παγωτό πραλίνα, ενώ το δείπνο συνοδεύεται με δύο ποτήρια κρασί Άκρες Σκούρα (λευκό και κόκκινο) ανά άτομο.

info
Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Λεωφ. Συγγρού 89-93, 10ος όροφος, τηλ. 210 9206981, Κόστος: €60/άτομο

Ημέρα της Γυναίκας στο Explorer’s Bar
Το Explorer’s Bar του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza ετοιμάζει γιορτή για την Παρασκευή 8 Μαρτίου (Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας), με κρύα και ζεστά finger food από τον σεφ Νίκο Γιαννόπουλο, διάφορες γλυκές δημιουργίες και house wine.

Η γιορτή συμπληρώνεται με live μουσική από τον Δάκη, που θα ερμηνεύσει τα μοναδικά τραγούδια του παρέα με τον Π. Δέρβο και την Ε. Περβαινά.

info
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, πλατεία Συντάγματος, τηλ. 210 3352400. Κόστος: 35€/άτομο.