Την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος κιμπού ΚΒ στo πλαίσιo των οποίων θα υπάρξουν πολλά νέα προϊόντα, αλλά και η παρουσίαση της εταιρείας Laouta Natural Products.

Όσοι παρευρεθούν στα εγκαίνια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, αλλά και δεκάδες προϊόντα φυσικής περιποίησης και χρηστικών αντικειμένων σε προσφορές. Να σημειώσουμε, πως στο ΚΒ μπορεί κάποιος να βρει χρηστικά προϊόντα κουζίνας από ξύλο, πηλό, φυσικά υλικά αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης, που έχουν φτιαχτεί από παραγωγούς μικρής κλίμακας, αργά, ένα-ένα, χειροποίητα, με ιδιαίτερη φιλοσοφία, μεράκι και σχολαστικά επιλεγμένες φυσικές πρώτες ύλες. Πρόκειται για παραδοσιακά προϊόντα για καθημερινή χρήση. Στα εγκαίνια θα βρίσκεται και η παραγωγός φυσικών καλλυντικών Εύη Λαχανά, από την εταιρεία Laouta, για δύο εργαστήρια φυσικών καλλυντικών, όπου θα δοθούν δώρα στους συμμετέχοντες.

Τέλος, η εταιρεία Arritos θα κεράσει ζεστά & κρύα ροφήματα από τους βοτανικούς θησαυρούς της ελληνικής γης.

info
Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, Ώρες 6μμ-9μμ, Βίκτωρος Ουγκώ 1 , Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες info@kb.gr / +30 2311 269009