Είτε είστε επαγγελματίας της εστίασης, είτε απλός λάτρης του κρασιού, αυτό τον Σεπτέμβριο έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σύντομα και αποτελεσματικά.

Ο λόγος για το ανανεωμένο και αναβαθμισμένο Wine Connoisseur Course Plus, που πραγματοποιείται στις 24-27 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λοιπόν, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από το κρασί με ιδιαίτερη έμφαση στη γευσιγνωσία και στο food & wine pairing.

Ειδικότερα, στη θεματολογία περιλαμβάνονται εισαγωγικές γνώσεις στην αμπελουργία και την οινολογία, οι κυριότερες ποικιλίες και στυλ κρασιών, αρχές γευσιγνωσίας, οινογεωγραφία, διεθνής ορολογία, service κρασιού και food & wine pairing.

Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις για την 1η βαθμίδα (Connoisseur) του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών, η οποία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω πιστοποίηση ως PRO Wine Expert και Sommelier.

Σημειώνεται ότι για την κράτηση θέση, είναι απαραίτητη η προπληρωμή, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.

info
Wine Connoisseur Course Plus, www.geniusingastronomy.gr Κρατήσεις στα τηλ. 212 1006520, 6947709991, 6942958847 (13:00-20:00) και στα e-mails: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 24, Τρίτη 25, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.
Ωράριο σεμιναρίων: 18:00 – 22:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες. Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα.
Κόστος για παρακολούθηση του Course: 350€ / Certified Connoiseur Wine Expert: 80€.