Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα Street Food and Tunes μάς προσκαλούν σε ένα ολοήμερο χριστουγεννιάτικο πάρτυ με “εξωτικό” χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας για μία ακόμα φορά όλα όσα αγαπάμε!

buba22

Το νέο Street Food and Tunes πάρτι φιλοξενείται στο Buba bistrot exotique και υπόσχεται να μάς μεταφέρει στη street γαστρονομική παράδοση της Ταϊλάνδης με μια μεγάλη γιορτή που θα κρατήσει ως τα μεσάνυχτα!

buba-orektiko

Το ολοήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει street μαγειρικές ταϊλανδέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας συνοδευόμενες από ένα ενδιαφέρον μουσικό line up με καλλιτέχνες, μουσικούς παραγωγούς, εικαστικούς και πολλούς ακόμη… Για να πάρετε μια ιδέα, από τα decks θα παρελάσουν μεταξύ άλλων η «σοπράνο του δρόμου» Ματούλα Ζαμάνη, ο ζωγράφος Δημήτρης Τάταρης, ο ραδιοφωνικός super hero, ο Γιώργος Μουχταρίδης από τον Pepper 96.6, η ομάδα των Davadur! parties του bios και φυσικά, ο ίδιος ο οικοδεσπότης,ο General Conzou. Προσθέστε σε αυτά και ένα απρόσμενο Athens Gypsy All Stars live, με αυθεντικό gypsy swing, με σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια και είστε πλήρεις!

STREET-FOOD-AND-TUNES1

Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει πιάτα όπως σούπα με κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια, lemongrass, lime leaves και γάλα καρύδας, δηλαδή τη γνωστή Tom Kha Kai, χοιρινά καλαμάκια, μαριναρισμένα σε lemongrass, φτερούγες κοτόπουλο μαριναρισμένες σε fish sauce και chili,συνδυασμό spring rolls & won ton, noodles ρυζιού με γαρίδες, φρέσκα λαχανικά, peanuts και chili αλλά και ζουμερό μπέργκερ με χοιρινό κιμά με lemongrass, chili, κόλιανδρο, με kimchi πίκλες, φύτρες φασολιού και fish sauce mayo, μέσα σε brioche.

Η Street Food and Tunes εμπειρία συμπληρώνεται ιδανικά από cocktails όπως τα Jack Honey Smash και San Francisco. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ