Το Lenga Grape Spa του κτήματος Αβαντίς συμπληρώνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα εορταστικό διήμερο, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Οι οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στην εξοχή του Μύτικα, με φόντο το χειμωνιάτικο τοπίο των αμπελώνων του κτήματος και στη συνέχεια, να αφεθούν στην αντιοξειδωτική σταφυλοθεραπεία των Lenga, από έμπειρες θεραπεύτριες. Τίποτα καλύτερο για να κακομάθετε τον εαυτό σας αυτό το σαββατοκύριακο!

Ειδικότερα, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κτήμα Αβαντίς θα κάνετε αποτοξίνωση, αντιοξειδωτική σταφυλοθεραπεία ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης, ξενάγηση και γευστική δοκιμή κρασιών από τους sommeliers του κτήματος, ενώ μπορείτε να λάβετε και συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας που τρέχει αυτές τις μέρες.

Τι περιμένετε; Κλείστε ραντεβού για τη σταφυλοθεραπεία και αφεθείτε να αναζωογονηθείτε από την δροσιά της φύσης, να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα με ένα ποτήρι κρασί πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά και να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα δώρο 30λεπτης ευεξίας, μόνο για εσάς.

info
Μύτικας Χαλκίδας, Εύβοια. Για να κλείσετε ραντεβού για σταφυλοθεραπεία καλέστε στο τηλ. 22210 55350. Ωράριο: 11:00 – 17:00.