Το Botrini’s συμπλήρωσε τα 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει, σερβίροντας ένα ξεχωριστό μενού 14 σταδίων. O Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τον σεφ του εστιατορίου Botrini’s Restaurant Athens Νίκο Μπίλλη επιλέγει για τη συγκεκριμένη βραδιά πιάτα που είτε υπάρχουν στο μενού είτε προστέθηκαν στην πορεία είτε θα σερβιριστούν για πρώτη φορά.

Μερικά από τα πιάτα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν εκείνη την ημέρα στο εστιατόριο είναι: Τάρτα µε όστρακα, crème fraiche και αρακά, Αρνί γάλακτος µε µελιτζάνα και miso συκοµαΐδας, µέλι και λεµόνι, Ξιφίας carpaccio µε τον τρόπο των ψαράδων στη νήσο Elba, αναφορά σε µία κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα. Από γλυκά, θα υπάρχουν, Bitter σοκολάτα, cremeux µε φουντούκι και Γαλατόπιτα…από τη Θεσσαλία.

Τα πιάτα θα συνοδεύει ένα από τα ιστορικότερα «σπίτια» της Καμπανίας, η Philipponnat Champagne.

info
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, Botrini’s Restaurant Athens, Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6857323-4. Κόστος: 150 €/άτομο. Στην τιµή συµπεριλαµβάνονται 5 ποτήρια Champagne Philipponnat και νερό.

Δείτε επίσης:
Angsana Corfu Resort & Spa: άφιξη στην Κέρκυρα με Έκτορα Μποτρίνι

Botrini’s: Ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι]

O Έκτορας Μποτρίνι στα ηνία του νέου εστιατορίου «Παρθένης» της Εθνικής Πινακοθήκης