Το Σαββατοκύριακο 19 & 20 του Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί από την Lenga Grape Spa ένα διήμερο Ομορφιάς αφιερωμένο σε όλους τους Οινόφιλους, με ιδιαίτερη έμφαση στο ωραίο φύλο. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της απόδρασης μπορεί κάποιος να έχει μια βαθιά χαλαρωτική απόλαυση σε ένα ζεστό δωμάτιο ομορφιάς και να έχει τις ωφέλιμες ιδιότητες των σταφυλιών στην επιδερμίδα του.

Ακόμη, παρέχεται η φροντίδα, τόσο από τα Grape Spa καλλυντικά όσο και των έμπειρων θεραπευτών, που μπορούν να βρουν την κατάλληλη θεραπεία στον κάθε τύπο δέρματος. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης από τους Sommeliers του Κτήματος, αλλά και η δυνατότητα γευστικής δοκιμής των πολυβραβευμένων κρασιών Κτήμα Αβαντίς.

Τέλος, υπάρχει διαγωνισμός, όπου μπορεί όποιος θέλει να ανεβάσει την αγαπημένη του φωτογραφία με τα προϊόντα της Lenga Grape Spa. Τρεις κυρίες θα μπορέσουν κερδίσουν μία ολόκληρη σειρά περιποίησης προσώπου. Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού θα αναρτηθούν κατά την είσοδο.

Info

19,20/10, Κτήμα Αβαντίς, Μύτικας Ληλαντίου, Χαλκίδα Ευβοίας. Για ραντεβού για σταφυλοθεραπεία τηλ. 2221055350 (11:00 – 17:00). Είσοδος ελεύθερη.