To περίπτερο Hurry Up του Χάρη Μπονάνου, ενός από τους συμμετέχοντες του Master chef, σερβίρει λαχταριστά baos, φτιαγμένα από αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στη συμπρωτεύουσα, το Burger Fest, ένα από τα μεγαλύτερα food φεστιβάλ της πόλης, έρχεται και πάλι στην Αθήνα. Στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, το πιο απολαυστικό τριήμερο αφιερωμένο στους λάτρεις των burgers έρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες που προτιμούν την αγαπημένη street food επιλογή. Τα 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση, θα βρίσκονται εκεί για να δώσουν τη Γεύση του Καλού στις δημιουργίες του chef Χάρη Μπονάνου και να καλωσορίσουν τους επισκέπτες σε ένα λαχταριστό «ταξίδι».

Όσοι αγαπούν τα burgers και τα μοναδικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, μπορούν να λάβουν μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό στην Instagram σελίδα της Madame Ginger έως και την Πέμπτη 13/9, για να κερδίσουν 3 διπλές προσκλήσεις για το Burger Fest και να δοκιμάσουν τα υπέροχα baos του Χάρη Μπονάνου, με τη Γεύση του Καλού, τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.

info
https://burgerfest.gr/