Ακόμη έναν νόστιμο περίπατο στις αγορές της Θεσσαλονίκης διοργανώνει η ομάδα Thessaloniki Walking Tours, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Με ένα νέο περίπατο στο κέντρο της πόλης και τις αγορές Μοδιάνο, Καπάνι και Άθωνος αποχαιρετά τον χειμώνα η ομάδα Thessaloniki Walking Tours, ανακαλύπτοντας παράλληλα την υπέροχη θεσσαλονικιώτικη κουζίνα.

_DSC5362 new

Η ομάδα που αγαπάει να βγάζει τους Θεσσαλονικείς στους δρόμους διοργανώνοντας θεματικές διαδρομές, βάζει στο στόχαστρο αυτή τη φορά την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις γεύσεις που αγαπάμε. Παράλληλα, επιχειρεί να μας δείξει πώς συνδέεται γαστρονομικά το παρελθόν αυτών των γεύσεων με το σήμερα μέσα από την επαφή με αυτούς που γνωρίζουν καλά τα μυστικά τους, τους ανθρώπους των αγορών.

_DSC5064 new

Όσοι βρεθούν λοιπόν στην πόλη το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου αξίζει να κάνουν αυτόν τον περίπατο, να επισκεφθούν ξεχωριστούς χώρους και καταστήματα και, φυσικά, να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα, όπως μέλι, παστέλι, αριάνι, λουκούμια, ελιές, τυριά και άλλα πολλά. Επιπλέον, θα μάθουν τα μυστικά της περίφημης μακεδονίτικης πίτας και της αγιορείτικης κουζίνας, ενώ θα γνωρίζουν και τον συναρπαστικό κόσμο των μανιταριών.

Περπατάς, μαθαίνεις, πίνεις, τρως, κουβεντιάζεις και απολαμβάνεις! Υπάρχει κάτι καλύτερο;

info
Περίπατος της Thessaloniki Walking Tours, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Έναρξη: 11:00 π.μ.. Αφετηρία: Λουλουδάδικα. Κόστος: 15 ευρώ το άτομο / φοιτητές, μαθητές: 12 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις στα τηλ. 2310 810226 & 6978186901 και στο email info@thessalonikiwalkingtours.com