Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Olive Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας» στις 7 Μαρτίου στο καφέ του Public στο Σύνταγμα και φυσικά ήμασταν όλοι εκεί!

12794382_1036490759747065_727439187920513775_n

Συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές της αγαπημένης σεφ παρευρέθηκαν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας». Ξεφυλίζοντάς το ανακαλύπτεις 114 νηστίσιμες συνταγές, τόσο απολαυστικές που άνετα τις φτιάχνεις και εκτός νηστείας… Η σεφ ακουμπάει σε παραδοσιακά γαστρονομικά μονοπάτια, συνδυάζοντας τη ματιά μιας μοντέρνας γυναίκας, αλλά και τη γνώση μιας καταξιωμένης σεφ. Τη φωτογράφιση του βιβλίου αλλά και το food styling υπογράφει ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης.

10407935_1036490839747057_5754143401741387523_n

Την παρουσίαση προλόγισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εκδόσεων Μίνωας Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη όχι μόνο να διατηρήσουμε την παράδοση και τα έθιμα στην κουζίνα μας, αλλά και να την προχωρήσουμε τόσο, ώστε η παράδοση να δείξει το δρόμο της εξέλιξης.

12837206_10208330234795648_311523897_o

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο δικός μας Ηλίας Μαμαλάκης, η δημοσιογράφος γεύσης Θάλεια Τσιχλάκη, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και ο ειδικός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, που σκιαγράφησαν το προφίλ μιας σύγχρονης γυναίκας, μιας παραδοσιακής μαμάς και μιας καταξιωμένης σεφ. Καλοτάξιδο Ντίνα μας!